Uncategorized

Gus
25

“Regjistrimet 2017-2018” Lista e renditur raundi pare

Fakulteti i Ekonomise – Faculty of Economy Business Administration and IT – Bachelor në Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni Business Administration – Bachelor në Administrim Biznesi Finance and Accounting – Bachelor në Financë dhe Kontabilitet Fakulteti i Inxhinierise – Faculty of Engineering Software Engineering – Bachelor në Inxhinieri Softuerike Computer Engineering and IT – Bachelor në Inxhinieri Kompjuterike dhe […]

By canadianit | Uncategorized
DETAIL