Njoftim! – Për studentet e ciklit Bachelor viti I-rë

Njoftim! – Për studentet e ciklit Bachelor viti I-rë

Te nderuar Studentë!
Ju njoftojmë se Viti Akademik fillon ditën e hëne, datë 15 Tetor 2018. Ceremonia e hapjes së vitit akademik do të zhvillohet në orën 09.00.
Ju mirëpresim dhe ju urojmë një vit të suksesshëm!