HomePage_Announcement

Oct
13

Njoftim! – Për studentet e ciklit Bachelor viti I-rë

Te nderuar Studentë! Ju njoftojmë se Viti Akademik fillon ditën e hëne, datë 15 Tetor 2018. Ceremonia e hapjes së vitit akademik do të zhvillohet në orën 09.00. Ju mirëpresim dhe ju urojmë një vit të suksesshëm!
By canadianit | HomePage_Announcement
DETAIL
Oct
05
Sep
24
Sep
04
Aug
24

Lista sipas renditjes per kandidatet qe kane zgjedhur CIT – faza e pare

Lista sipas renditjes per kandidatet qe kane zgjedhur CIT - faza e pare Kliko këtu për të shkarkuar listën!
By canadianit | HomePage_Announcement
DETAIL
Aug
08
Aug
04

Procedurat e Aplikimit per studentet e huaj, studentet nga trojet shqipetare dhe studentet me transferim!

Procedura dhe afatet e aplikimet për regjistrimet e Kandidatëve shtetas të huaj në programet e studimit të ciklit të parë për vitin akademik 2018-2019 Të gjithë kandidatë shtetas të huaj që dëshirojnë të ndjekin studimet në programet e studimeve të cikit të parë, për vitin akademik 2018-2019, aplikojnë pranë institucioneve të arsimit të lartë (IAL) [...]
By canadianit | HomePage_Announcement
DETAIL
Jul
24