Blog

Oct
24
Oct
19

Vacancy Announcement – Rector

Rector Vacancy announcement
By canadianit | Archived Vacancies
DETAIL
Oct
13

Njoftim! – Për studentet e ciklit Bachelor viti I-rë

Te nderuar Studentë! Ju njoftojmë se Viti Akademik fillon ditën e hëne, datë 15 Tetor 2018. Ceremonia e hapjes së vitit akademik do të zhvillohet në orën 09.00. Ju mirëpresim dhe ju urojmë një vit të suksesshëm!
By canadianit | HomePage_Announcement
DETAIL
Oct
05
Sep
24
Sep
04
Aug
24

Lista sipas renditjes per kandidatet qe kane zgjedhur CIT – faza e pare

Lista sipas renditjes per kandidatet qe kane zgjedhur CIT - faza e pare Kliko këtu për të shkarkuar listën!
By canadianit | HomePage_Announcement
DETAIL
Aug
08